Tango Paasfestival 18 tot en met 21 april 2025

Klik hier om te boeken

 

 

Als liefhebber van de Argentijnse Tango wil je ons Tango Paasfestival zeker niet missen. Ook in 2025 verblijven we in de Beukenhof met z’n fantastische danszaal in het Brabantse Biezenmortel. Het voormalig Capucijnenklooster ligt aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen. Tussen het dansen door kun je genieten van de omringende natuur. De Beukenhof beschikt over een veel een- en tweepersoonskamers, gezellige groepsruimtes en een prima restaurant.

Het tangoprogramma wordt jaar verzorgd door een ervaren team, bestaande uit Mira van de Griendt, Charlotte Baines, Roberto Rizzo en Laurent Trincal. Mira en Roberto hebben ieder een eigen tangoschool en geven lessen in Culemborg en Zoetermeer. Charlotte en Laurent hebben een drukbezochte school in Haarlem. Met z’n vieren staan zij garant voor een afwisselend en intensief tangoprogramma voor half-gevorderde en gevorderde dansers.

Voor ieder niveau zijn er in totaal zes workshops, twee practica en drie salons. In de vrije uren kun je wandelen en genieten van de prachtige natuur.

Programma

Vrijdag:
Vanaf 18.00 uur ben je welkom en om 18.30 uur is de broodmaaltijd (voor wie zich daarvoor heeft opgegeven – € 14,50 pp). Om 20.30 uur start het programma met lessen door onze vier tangodocenten. Om 22.00 uur is er salon, met DJ.

Zaterdag:
Je hebt zowel ’s ochtends als ’s middags een les van respectievelijk Charlotte & Laurent en Mira & Roberto. ’s Avonds is er practica en een open salon met gast-DJ .

Zondag:
Zoals zaterdag. Salon.

Maandag:
De laatste ochtend is er een les voor all levels. Om 13.00 uur is de lunch en daarna vertrekken we.

DJ 

Kosten

Als je een kamer deelt (2 personen op 1 kamer) € 385 pp. Een eenpersoonskamer kost € 450 pp. Tot 28 februari is er een vroegboekkorting van € 20 pp. Het bedrag is inclusief overnachtingen, alle maaltijden, thee en koffie, tangoprogramma en workshops van het parallelle programma. Exclusief drankjes aan de bar. (Huisdieren zijn niet toegestaan). Let op: we hebben 29 kamers met eigen sanitair. Deze kamers verdelen we eerst in volgorde van inschrijving. Zijn al deze kamers bezet dan zijn er een- of tweepersoonkamers met sanitair op de gang beschikbaar. Voor deze kamers geldt dezelfde prijs. De prijzen zijn exclusief € 12,50 per boeking voor het garantiefonds. 

Klik hier om te boeken

Nederlands:
Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze
garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Engels:
This offer is covered by the STO Garant guarantee. You can find the conditions for this guarantee
scheme on STO Garant’s website (www.sto-garant.nl/en/downloads).

Duits:
Dieses Angebot fällt unter den Garantieschutz von STO Garant. Die Bedingungen dieses
Garantiesystems stehen auf der Website von STO Garant (www.sto-garant.nl/de/downloads).