Ontspannen en genieten in het hart van de Ardennen

Om de boeken: klik hier

We besluiten de zomervakantie dit jaar met een creatieve en ontspannen week in Ferme de Frandeux in Rochefort. Gewoon nog even lekker een weekje ZIJN. 16 tot en met 23 augustus 2019

Food for the soul

Yvonne en Frans Weeber bieden je zoals gewoonlijk een sfeer waarin je volledig jezelf kunt zijn. Een week waarin niets hoeft en heel veel kan. We bieden je een gevarieerd programma met creatieve en verdiepende workshops. Met verf en klei, pen en papier, bewegen, dansen en spelen tot uitdrukking brengen wat er in je leeft. Bij jezelf komen met wandelen, yoga, mindfulness en massage. In de workshops Astrologie, Opstellingen van het Verlangen en The book of life ga je  in gesprek met gelijkgestemden over wat je hier en nu bezighoudt. Kortom een week van loslaten, genieten, plezier maken en thuiskomen bij jezelf in de prachtige natuur.

 

Food for the body

Voor de liefhebbers van lekker eten is er goed nieuws: Yvonne staat deze week zelf in de keuken. Wie eerder met ons meeging, weet het: dat wordt smullen. Yvonne heeft zich de afgelopen jaren verdiept in de veganistische keuken. Ze zegt daarover: “Veganistisch eten is de nieuwe en grote uitdaging. Wellicht nog onbekend, maar het is geweldig eenvoudig en lekker. Voor mij ging er een wereld open en je hoeft echt niets te missen! Nieuwsgierig? Ontdek samen met mij wat moeder natuur ons te bieden heeft. We koken samen. Ik geef iedere dag een workshop veganistisch koken. Met heerlijke voor en hoofdgerechten en verrukkelijke gezonde suikervrije toetjes en taarten!

 

Afdalen en mee laten stromen


De workshops geven we ’s ochtend en na de lunch ben je vrij om te luieren, te wandelen of een interessante plaats te bezoeken zoals het klooster van Chevetonge. We organiseren enkele excursies die je kunt bijboeken. We dalen af diep in de aarde in de Grotte de Lorette en wie wil kan zich op de kayak mee laten stromen op de rivier de Lesse.

 

 

Praktisch informatie

We verblijven in het intieme en sfeervolle Ferme Frandeux midden in de natuur. De kamers zijn eenvoudig maar ruim met heerlijke bedden en mooi uitzicht. Je slaapt met één of twee anderen op een gedeelde kamer.  Het is ook mogelijk om te kamperen. Er is een klein zwembadje en een buitendouche. LAST MINUTE:  NU € 660 p.p. gedeelde kamer inclusief eten, drinken en workshops, exclusief outdoor excursies.  Op basis van eigen vervoer (circa 3 uur rijden van Utrecht). € 610 met eigen tent. Eenpersoonskamer € 770.

Wacht niet te lang met boeken, want er zijn slechts 12 plaatsen. Heb je nog vragen bel dan even: 0345-523486. Om te boeken: klik hier.