Zomerweek Familieopstellingen in het hart van de Ardennen 16-23 augustus 2024

Om de boeken: klik hier  

Persoonlijke groei en ontspanning

Yvonne Weeber is al vele jaren actief als facilitator Familieopstellingen. Deze Zomerweek Familieopstellingen biedt je een unieke kans om deel te nemen haar inspirerende workshops en vragen in te brengen over persoonlijke kwesties waarin je inzicht wilt. In deze week laat ze je kennis maken met een rijkdom aan werkvormen: van klassieke opstellingen, opstellingen  van het verlangen en het nieuwe opstellen. Yvonne staat bekend om haar scherpe en heldere manier van waarnemen waardoor ze snel en accuraat tot de kern van een probleem komt. Deelnemers aan haar workshop kenschetsen haar manier van werken als ‘liefdevol confronterend’.  Kortom, een week waarin je de kans krijgt om echt de diepte in te gaan.
‘s Middags ben je vrij om je wandelen in de prachtige omgeving, schilderachtige dorpjes te bezoeken of gewoon lekker te luieren. ‘s Avonds is er een informatief en ontspannen programma met creatieve activiteiten, film, astrologie en dans. Dinsdag is een vrije dag om leuke uitstapjes te maken.

 Food for the body

Voor de liefhebbers van lekker eten is er goed nieuws: Yvonne staat deze week zelf in de keuken. Wie eerder met ons meeging, weet het: dat wordt smullen. Yvonne heeft zich de afgelopen jaren verdiept in de veganistische keuken. Ze zegt daarover: “Veganistisch eten is de nieuwe en grote uitdaging. Wellicht nog onbekend, maar het is geweldig eenvoudig en lekker. Voor mij ging er een wereld open en je hoeft echt niets te missen! Nieuwsgierig? Ontdek samen met mij wat moeder natuur ons te bieden heeft. 

Afdalen en mee laten stromen


De workshops geven we ‘s ochtend en na de lunch ben je vrij om te luieren, te wandelen of een interessante plaats te bezoeken zoals Dinant, Namen, het klooster van Chevetonge, of de Grotte de Lorette in Rochefort. Voor de liefhebbers is het mogelijk om te kajakken op de Lesse

 

Praktisch informatie

We verblijven in het intieme en sfeervolle Ferme Frandeux midden in de natuur. De kamers zijn eenvoudig maar ruim met heerlijke bedden en mooi uitzicht. Je slaapt met één of twee anderen op een gedeelde kamer.  Het is ook mogelijk om te kamperen. Er is een klein zwembad, een buitendouche en een sauna.
‘s Avonds kun je genieten van een adembenemende sterrenhemel.

 

Wat betreft verblijf zijn er de volgende mogelijkheden (prijzen per persoon):

– Eenpersoonskamer € 890 (tot 1 juni 2024 € 850) (Niet meer beschikbaar)
– Geschakelde eenpersoonskamer € 865 (tot 1 juni € 825)
– Gedeelde tweepersoons € 710 (tot 1 juni € 670) Niet meer beschikbaar)
– Driepersoonsappartement met slaapkamer, woonkamer en sanitair. € 710 (tot 1 juni € 670)
– Met eigen tent € 600 (tot 1 juni € 575)
Wacht niet te lang met boeken, want er zijn slechts 12 plaatsen. Heb je nog vragen bel dan even: 0345-523486, bgg 06-18872237.

Betaling en annulering

Bij totstandkoming van de overeenkomst dient een aanbetaling van € 75 van de totale reissom te worden voldaan. Deze dient binnen twee weken na totstandkoming van de overeenkomst op onze bankrekening te zijn bijgeschreven. Het restant van de reissom moet uiterlijk zes weken voor vertrek in ons bezit te zijn. Wanneer u minder dan zes weken voor de vertrekdatum, dan dient u de gehele reissom binnen twee weken na totstandkoming van de overeenkomst te voldoen. Bij boeking kort voor vertrek dient de reiziger de volledige reissom bij aankomst contant af te rekenen.

Niet tijdige betaling kan leiden tot onmiddellijke opzegging van de reisovereenkomst door de reisorganisator. In dat geval zullen de bepalingen die betrekking hebben op annulering door de reiziger van toepassing zijn en het reeds betaalde gedeelte van de reissom zal worden verrekend met de annuleringsgelden. 

Bij annulering tot de 42ste dag (excl.) vóór de dag van vertrek: € 75,00;
Bij annulering vanaf de 42ste dag (incl.) tot de 28ste dag (excl.) vóór de dag van vertrek: 35% van de reissom;
Bij annulering vanaf de 28ste dag (incl.) tot de 21ste dag (excl.) vóór de dag van vertrek: 40% van de reissom;
Bij annulering vanaf de 21ste dag (incl.) tot de 14e dag (excl.) vóór de vertrekdag: 50% van de reissom;
Bij annulering vanaf de 14e dag (incl.) de volledige reissom.

Exclusief € 12,50 Garantiefonds per boeking.

Reacties van deelnemers

Ik heb een mooie week gehad in de Ardennen. Yvonne en Frans zijn zeer gastvrij. Je voelt je “veilig”
bij hun. We hadden een mooie groep mensen. Gaande weg in de week ga je elkaar steeds beter leren
kennen door de mooie/intense opstellingen. Iedereen voelde voor mij na deze week als familie. Door
de diversen thema`s die behandeld werden kreeg ik zelf veel nieuwe inzichten. Ik heb veel geleerd.
Yvonne heeft veel kennis van zaken. Vanaf de eerste keer dat ik een familieopstelling meegemaakt
heb ben ik enthousiast. Maar na deze week weet ik het zeker, ik wil hier nog veel meer over weten
voor mijn zelfontwikkeling. Daarom ga ik de jaartraining volgen bij Yvonne. Liefs Lizette

Het was een heerlijke, leerzame week in de Ardennen, fijne mix van opstellingen in de ochtend en het buiten vertoeven in de prachtige omgeving (met heerlijke buitendouche, zwembad en sauna) en vooral de top verzorging (en de verrukkelijke maaltijden) van Yvonne en Frans. Heerlijke omgeving, liefdevolle bedding en fijn om te verbinden met een mooie groep mensen, te lachen en ook in kwetsbaarheid met elkaar te mogen zijn. De week opstellingen was nieuw voor mij, ik ben diep onder de indruk, mooie inzichten ontvangen, veel mogen doorvoelen en meer in mijn hart geland. Erg dankbaar voor deze week. Volgend jaar ben ik er graag weer bij. Gerdien.