Zomerweek Familieopstellingen in het hart van de Ardennen 18-25 augustus 2023

Om de boeken: klik hier

Persoonlijke groei en ontspanning

Yvonne Weeber is al vele jaren actief als facilitator Familieopstellingen. Deze Zomerweek Familieopstellingen biedt je een unieke kans om deel te nemen haar inspirerende workshops en vragen in te brengen over persoonlijke kwesties waarin je inzicht wilt. In deze week laat ze je kennis maken met een rijkdom aan werkvormen: van klassieke opstellingen, opstellingen  van het verlangen en het nieuwe opstellen. Yvonne staat bekend om haar scherpe en heldere manier van waarnemen waardoor ze snel en accuraat tot de kern van een probleem komt. Deelnemers aan haar workshop kenschetsen haar manier van werken als ‘liefdevol confronterend’.  Kortom, een week waarin je de kans krijgt om echt de diepte in te gaan.
‘s Middags ben je vrij om je wandelen in de prachtige omgeving, schilderachtige dorpjes te bezoeken of gewoon lekker te luieren. ‘s Avonds is er een informatief en ontspannen programma met creatieve activiteiten, mindfulness, film, astrologie en dans.

 Food for the body

Voor de liefhebbers van lekker eten is er goed nieuws: Yvonne staat deze week zelf in de keuken. Wie eerder met ons meeging, weet het: dat wordt smullen. Yvonne heeft zich de afgelopen jaren verdiept in de veganistische keuken. Ze zegt daarover: “Veganistisch eten is de nieuwe en grote uitdaging. Wellicht nog onbekend, maar het is geweldig eenvoudig en lekker. Voor mij ging er een wereld open en je hoeft echt niets te missen! Nieuwsgierig? Ontdek samen met mij wat moeder natuur ons te bieden heeft. We koken samen. Ik geef iedere dag een workshop veganistisch koken. Met heerlijke voor en hoofdgerechten en verrukkelijke gezonde suikervrije toetjes en taarten!

Afdalen en mee laten stromen


De workshops geven we ‘s ochtend en na de lunch ben je vrij om te luieren, te wandelen of een interessante plaats te bezoeken zoals het klooster van Chevetonge. We organiseren enkele excursies die je kunt bijboeken. We dalen af diep in de aarde in de Grotte de Lorette en wie wil kan zich op de kayak mee laten stromen op de rivier de Lesse.

 

Praktisch informatie

Tot 1 juni € 40 p.p. korting op alle arrangementen. We verblijven in het intieme en sfeervolle Ferme Frandeux midden in de natuur. De kamers zijn eenvoudig maar ruim met heerlijke bedden en mooi uitzicht. Je slaapt met één of twee anderen op een gedeelde kamer.  Het is ook mogelijk om te kamperen. Er is een klein zwembad, een buitendouche en een sauna. € 695 p.p.  (nu € 655) gedeelde kamer inclusief eten, drinken en workshops, exclusief outdoor excursies.  Eenpersoonskamer € 850 p.p. (nu € 810).
ER ZIJN GEEN EENPERSOONSKAMERS MEER BESCHIKBAAR.  Eigen tent: € 600 pp (TOT 1 JULI € 560).
Wacht niet te lang met boeken, want er zijn slechts 12 plaatsen. (NU: 17 april zijn er nog 2 plekken). Heb je nog vragen bel dan even: 0345-523486, bgg 06-18872237. Om te boeken: klik hier.

Betaling en annulering

Bij totstandkoming van de overeenkomst dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan. Deze dient binnen twee weken na totstandkoming van de overeenkomst op onze bankrekening te zijn bijgeschreven. Het restant van de reissom moet uiterlijk zes weken voor vertrek in ons bezit te zijn. Wanneer u minder dan zes weken voor de vertrekdatum, dan dient u de gehele reissom binnen twee weken na totstandkoming van de overeenkomst te voldoen. Bij boeking kort voor vertrek dient de reiziger de volledige reissom bij aankomst contant af te rekenen.

Niet tijdige betaling kan leiden tot onmiddellijke opzegging van de reisovereenkomst door de reisorganisator. In dat geval zullen de bepalingen die betrekking hebben op annulering door de reiziger van toepassing zijn en het reeds betaalde gedeelte van de reissom zal worden verrekend met de annuleringsgelden. 

Bij annulering tot de 42ste dag (excl.) vóór de dag van vertrek: € 75,00;
Bij annulering vanaf de 42ste dag (incl.) tot de 28ste dag (excl.) vóór de dag van vertrek: 35% van de reissom;
Bij annulering vanaf de 28ste dag (incl.) tot de 21ste dag (excl.) vóór de dag van vertrek: 40% van de reissom;
Bij annulering vanaf de 21ste dag (incl.) tot de 14e dag (excl.) vóór de vertrekdag: 50% van de reissom;
Bij annulering vanaf de 14e dag (incl.) de volledige reissom.

Exclusief € 12,50 Garantiefonds per boeking.