Vervolgopleiding Familieopstellingen, 28 oktober tot en met 3 november 2018

Om in te schrijven: klik hier.

Deze opleiding kun je doen, nadat je een Basisopleiding Familieopstellingen gevolgd hebt.

Tijdens de basisopleiding heb je o.a. inzicht gekregen in de basisprincipes van familieopstellingen en het systemisch werk. In de vervolgopleiding ga je leren hoe je zelf een opstelling kan begeleiden en leer je systemisch coachen.  Vooral door heel veel te oefenen en te doen tijdens deze week!

Inhoud van de opleiding:

Fenomenologisch waarnemen
Systemisch waarnemen/denken/leven
Inzicht in Dynamieken/ Interventies verdiepen
Systemisch coachen 1 op 1
Tafelopstellingen met poppetjes, kopjes enz.
Kleine opstellingen en werken met vloerankers
De kunst van het helpen,
Geweten, persoonlijk, familie en collectief
Slachtoffer/dader dynamiek
Verder inzicht verstrikkingen/schuld/juiste plek
Verlossende uitspraken
Inleidend gesprek
Oefeningen intuïtie
Projectiemechanisme

We verdiepen de kennis van de Basisregels, eigen plek innemen en aannemen, verhelderen van verstrengelingen en balans Geven en Nemen.
Daarnaast komen er specifieke thema’s aan de orde, zoals de moeder- en vaderlijn, ziekte/verslaving als familiepatroon. 

Kosten € 760,00. Als je deze vervolgopleiding combineert met de basisopleiding van 21 tot en met 27 oktober 2018, ontvang je een korting van € 150. Voor de gecombineerde basis- en vervolgopleiding betaal je dan € 1.340 in plaats van € 1.490. 

Minimum aantal deelnemers: 6.

We verblijven in Centrum Savita (Winterberg Sauerland), waar je beschikt over een eenpersoonskamer met eigen sanitair. Alle maaltijden zijn bij de prijs inbegrepen. Exclusief reiskosten, drankjes in de bar, verzekering en intervisiedagen).

Bij de opleiding horen twee intervisiedagen op vrijdag 30 november 2018 en vrijdag 25 januari 2019. De kosten bedragen € 150 totaal. Hiervoor ontvang je een aparte factuur. Tijdens de intervisiedagen verdiepen we het geleerde en kun je zelf eventueel een casus inbrengen. Als je de vervolgopleiding combineert met de basisopleiding ontvang je een korting van € 12,50 per terugkom-/intervisiedag Je betaalt dan voor de vier terugkom-/intervisiedagen € 250 in plaats van € 300.

Om in te schrijven: klik hier.