Jij bent de bron 2018

Een magische week afgestemd op de kosmische energieën van NU met Astrologe-facilitator Yvonne Weeber. Jij bent de Bron, overstijgen van beperkingen en aanwezig Zijn in het Hier en Nu. We gaan het pad van de Held, de zwarte lichten in de horoscoop en nemen onze plek in zodat we vanuit Essentie leven en vorm kunnen gaan geven wie we werkelijke zijn. Ben je al eerder mee geweest? Geen probleem, het hele programma werken we met de kosmische energieën van NU. Wat er NU gezien mag worden.

Heb je ook het gevoel dat het tijd is om nu echt af te stemmen op je werkelijke authentieke Zelf, dan ben je welkom in deze speciale week georganiseerd door Yvonne Weeber en afgestemd op de kosmische energieën van Nu. Lang hebben we gezocht in de wereld buiten onszelf, therapieën gedaan, gewerkt aan onszelf en komen nu tot de conclusie dat er niets buiten onszelf bestaat. Zelf-realisatie betekent leven vanuit je essentie, het kosmische kind geboren laten worden.  Vrij Zijn, onvoorwaardelijke acceptatie van wat er is, in het Hier en Nu, Non dualiteit, overstijgen van het kleine Zelf. Daarin de liefde laten stromen. Niet van buiten naar binnen maar van binnen naar buiten. Je Zon laten stralen. We kijken wat je nog blokkeert om HIER te zijn, met het opschonen vrouwenlijn, mannenlijn, je eigen plek innemen en met het opstellen van je Essentie krijg je inzicht en overzicht om datgene los te kunnen laten wat niet meer bij jou hoort. We kijken naar de zwarte lichten in de horoscoop welke het pad van de held, van Essentie naar het leven vanuit je Bron laat zien. Het mannelijke en vrouwelijke in evenwicht, in je kracht komen. Oude verhalen, beperkingen en overtuigingen loslaten door te omarmen wat is, het doorbreken van beperkingen en het steeds weer terug kunnen keren. In het Hier en Nu daar ligt je bevrijding. Verder lekker schilderen, dansen, zingen, wandelen. Kortom een heerlijke week overvloedig genieten van dat wat is en laten gebeuren. Ga je met me mee?

We verblijven in Centrum Savita in het prachtige Sauerland. Je krijgt een éénpersoonskamer met eigen sanitair en een balkon. Kosten € 575,00, all in, exclusief vervoer en drankjes aan de bar.

Om te boeken: klik hier.